Teknoloji

Vivo yeni akıllı telefonunun fotoğraflarını şimdiden paylaştı

vivo s6 5g

Vivo S6 5G, 31 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak bu tarih gelene kadar telefona dair pek çok detay, sızıntılarla veya bizzat Vivo’nun yaptığı paylaşımlarla netleşeceğe benziyor.

Akıllı telefonun çift ön kamerayla geleceği daha önce görülmüştü. Vivo da telefonun marka elçisi Çinli oyuncu Liu Hoaran tarafından sergilendiği resmi tanıtım fotoğraflarını yayınladı. Söz konusu fotoğraflarda cihazın sadece arka paneli görülüyor.

Fotoğraflara bakıldığında Vivo’nun yuvarlak kamera modülü içinde farklı bir dizilimi tercih etmiş olması göze çarpıyor. Üç kamera sensörü dikey biçimde sıralanırken, dördüncü sensör üçüncünün sağına yerleştirilmiş. Vivo’nun bu kameraya dair verdiği tek bilgi ise ana sensörün çözünürlüğünün 48 megapiksel olması.

Kamera modülünün tasarımı, akıllara Vivo’nun diğer telefonlarını getiriyor. Şirketin bu sefer Nex 3’ün yuvarlak modülü ise S1 Pro’nun eşkenar dörtgen modülünün bir karşımını tercih ettiği söylenebilir. Kamera çemberinin hemen altında ise çift renkli LED flaşın varlığı göze çarpıyor. Kameranın sol tarafında ise “48 MP” ibaresi görülüyor.

Vivo S6 5G için “pembe-beyaz-mavi” ve “koyu mavi-beyaz” birleşiminden oluşan iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Kayıtları açılan telefonun tanıtılır tanıtılmaz ön siparişe açılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER