Teknoloji

Vivo yeni telefonunun tanıtım tarihini açıkladı

vivo s6 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli akıllı telefon üreticileri, bir serinin üyeleri arasında fazla boşluk bırakmayı sevmiyor. Vivo da bu grubun üyeleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz kasım ayında S5’i tanıtan şirket, 31 Mart’ta da Vivo S6 5G modelini gözler önüne çıkaracak.

Son zamanlarda yapılan pek çok etkinlik gibi, Vivo S6 5G’nin tanıtım etkinliği de internet üzerinden gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak.

Yeni akıllı telefonunun adını doğrulayan Vivo, telefon hakkında ipucu olarak tanımlanabilecek bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Bu fotoğrafta Vivo S6 5G’nin alt kenarındaki USB-C girişini görmek mümkün oluyor.

vivo s6 5gÇin’in popüler sosyal ağı Weibo’ya sızan bir fotoğraf ise Vivo S6 5G’ye dair başka bir önemli bilgiyi ortaya koyuyor. Söz konusu fotoğrafta (sayfanın en üstünde) Vivo S6 5G’nin ekranının sağ üst köşesindeki kesiğe yerleştirilmiş çift ön kamera görülüyor. Vivo S6 5G’nin selefinde tek bir ön kamera bulunuyordu.

vivo s6 5gVivo S6 5G tanıtım etkinliğine daha bir haftadan uzun bir süre var. Bu süre içinde akıllı telefona dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER