Teknoloji

Vivo S17 serisinin özellikleri netleşiyor

vivo s17

Vivo S17 serisinin resmi tanıtımı 31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte daha önce gözler önüne çıkan S17e‘nin yanına S17 ve S17 Pro’nun eklenmesine kesin gözüyle bakılıyor. S17 Pro’nun Dimensity 8200 işlemci taşıması beklenirken, internete sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu S17’nin Qualcomm Snapdragon 778G+ işlemciyle geleceğini gösteriyor.

Geekbench’in veri tabanına Vivo V2283A modeliyle giren telefonun test sonucunda işlemci kısmında “lahaina” kod adı görülüyor. Bu kod adı Snapdragon 888 için kullanılsa da, Snapdragon 778G+’ın da Snapdragon 888’in farklı CPU birleşimlerinden oluştuğunu hatırlatmakta fayda var. 12 GB RAM ve Android 13 de test sonucunun gösterdikleri arasında yer alıyor.

Buna ek olarak, Vivo’nun Weibo sayfasında da S17 Pro’nun kamera sistemiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Telefonun LED flaşının renk sıcaklığının ayarlanabileceği belirtilirken, ön tarafta da ekran çerçevesine yerleştirilmiş çift flaşın olduğu görülüyor.

Vivo S17 Pro 50 megapiksel ön kamerayla gelecek

Vivo S17 Pro’da 50 megapiksel ön kameranın bulunduğu da şimdiden paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Arka tarafta ise portre kamerada 2x telefoto yakınlaştırma yapabilen bir sensör mevcut. Daha iyi renk sunumunu mümkün kılan özel bir sensör de telefonun kamera sisteminin parçalarından biri. S17 serisiyle ilgili tüm detayları öğrenmek için 31 Mayıs’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER