Teknoloji

Vivo’nun yeni telefonunun kamera özellikleri ortaya çıktı

vivo v27 pro vivo s17 pro

Vivo S17 Pro önümüzdeki dönemde resmiyet kazanması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon üç arka kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Paylaşımda S17 Pro’nun arkasındaki üç kameranın da “kullanılabilir” olacağının vurgusu yapılıyor. Şirketin daha önce çıkardığı S serisi akıllı telefonlarda ana kameraya fotoğraflara katkısı neredeyse yok seviyesinde olan 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyordu.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel Sony IMX766V sensörün üstleneceği belirtiliyor. Optik görüntü sabitleme de bu kameranın özellikleri arasında sayılıyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel portre (muhtemelen 2x telefoto) kameranın da sistemi tamamlayacağı söyleniyor.

12 megapiksel portre kamerada Sony IMX663 sensörün tercih edildiği konuşuluyor. Bu sensörün Sony Xperia 1 III’teki periskop lenste de tercih edildiğini hatırlatmakta fayda var.

Vivo S17 Pro Çin dışına V29 Pro adıyla çıkabilir

Vivo S17 Pro’nun kamerasında 5x yerine 2x zumun bulunmasının daha yüksek bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Yine de, Vivo’nun kamera konusunda bir önceki nesle göre büyük bir sıçrama vadettiğini belirtmek gerekiyor. Vivo’nun S17 Pro’yu Çin dışında V29 Pro adıyla satması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER