Teknoloji

Vivo S16 Pro’nun tasarımı sızan görsellerle ortaya çıktı

vivo s16 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo S15 Pro geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmıştı. Dimensity 8100 işlemcili bu telefonun takipçisi de yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Vivo S16 Pro’ya ait olduğu söylenen görseller, duyumcu OnLeaks tarafından paylaşıldı.

S16 Pro kavisli bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak bir delik bulunuyor. Ekranda AMOLED panelin tercih edildiği söylense de, büyüklüğü konusunda bilgi verilmiyor.

Arka panele geçildiğinde büyük dikdörtgen kamera modülünün içine üç kamera ve LED flaş halkasının yerleştirildiği görülüyor. Arka panelin diğer kısımlarında mat kaplama tercih edilirken, bu modülde parlak kaplamanın varlığı dikkat çekiyor.

Akıllı telefonun sağ kenarında ses kontrol tuşları ve güç butonu bulunuyor. USB-C girişi ise telefonun alt kenarında yer alıyor. Burada hoparlör ızgarası ve mikrofon USB-C girişine eşlik ediyor. Üst kenarda ise ikinci mikrofon kullanıcıları bekliyor.

Vivo S16 Pro ile birlikte iki telefon daha tanıtılacak

Telefonun güç butonuna parmak izi tarayıcısı entegre edilmiş gibi görünmüyor. Dolayısıyla tarayıcının ekranın içine yerleştirilmiş olması ihtimali kuvvetleniyor. AMOLED panelin tercih edilmiş olması da bu ihtimali destekleyen bir faktör olarak öne çıkıyor.

Vivo S16 Pro ile birlikte S16 ve S16e modellerinin de tanıtılması beklense de, henüz bu konuda resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak Vivo’dan yakında seriyle ilgili paylaşımların yapılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER