Teknoloji

Vivo S15 ve S15 Pro ile çekilen örnek fotoğraflar paylaşıldı

vivo s15e pro s15

S15e‘yi geçtiğimiz ay duyuran Vivo, S15 ve S15 Pro modellerini de 13 Mayıs’ta gözler önüne çıkaracak. Bu iki cihazın özellikleri resmi kayıtlar sayesinde görülmüştü. Vivo da yeni telefonlarıyla çekilmiş bazı örnek fotoğrafları paylaştı.

Vivo’nun başkan yardımcısı tarafından Weibo’da yapılan paylaşımlarda, S15 ve S15 Pro’yla ilgili başka bilgiler de veriliyor. 80W şarj desteği, amiral gemisi işlemci ve OriginOS kullanıcı arayüzü gibi özellikler doğrulanıyor. Bu noktada Vivo’nun telefonlarının Çin’de OriginOS, Çin dışında ise Funtouch OS kullanıcı arayüzüyle geldiğini hatırlatmakta fayda var.

Paylaşılan fotoğraflardan birinin S15 iki tanesinin ise S15 Pro ile çekildiği görülüyor. S15’le çekilen fotoğrafta bir portre görülürken, S15 Pro’yla çekilenlerde hareketli unsurların ön planda olması göze çarpıyor.

Vivo S15 ve S15 Pro hakkındaki tüm detayları öğrenmek için çok az daha sabretmek gerekiyor. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi, sızıntılar sayesinde hem S15 hem de S15 Pro‘ya dair pek çok şey şimdiden biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER