Teknoloji

Vivo S12 Pro ekranının üstünde çift LED flaş taşıyacak

vivo s12 pro

Vivo S12 serisi 22 Aralık’ta tanıtılacak. Seriyle ilgili paylaşımlar uzun süredir devam ediyor. Bu paylaşımlar sayesinde telefonların arkasında üç, önünde iki kameranın bulunacağı görülmüştü. Yeni bir paylaşım, Vivo S12 Pro modeli hakkında önemli bir bilgiyi gözler önüne seriyor.

Şirketin Weibo sayfasında paylaşılan kısa video, telefonun ekranının üstünde iki LED flaşın bulunacağını gösteriyor. Şirketin LED flaşları ince ekran çerçevesinin üstüne yerleştirmeyi başardığı görülüyor.

Telefonun önündeki kameralardan birinin çözünürlüğü 50 megapiksel olacak. Diğer kameranın ise 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı sensör olması bekleniyor. Şirketin paylaşımında telefonun önünde “dört yumuşak ışık” bulunacağı belirtiliyor. Bu da çift LED flaşın çift tonlu olacağı anlamına geliyor. Vivo, kullanıcıları daha fazla sürprizin beklediğini belirtmeyi de ihmal etmedi.

Vivo S12 Pro ile sunulacak teknik özelliklerin büyük kısmı ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcinin bulunması, cihazın 6.5 inç OLED ekrana sahip olması bekleniyor. 4200 veya 4300 mAh pil ve 44W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER