Teknoloji

Vivo yeni tableti Vivo Pad Air hakkında ilk bilgileri paylaştı

vivo pad air

Vivo Pad 2 geçtiğimiz nisan ayında tanıtılmıştı. Şirket şimdi bu tabletin yanına daha uygun fiyatlı bir seçenek eklemeye hazırlanıyor. Vivo Pad Air adını taşıyan tablet, şirket tarafından “büyük pilli ve hafif bir cihaz” olarak tanımlanıyor. Şirket 3:2 görüntü oranına sahip ekranın bir şeyler öğrenmek için mükemmel olduğunun altını çiziyor.

Üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan tabletin arka panelinde sol üst köşede yuvarlak bir kamera modülü bulunuyor. Bu modülde tek bir kamera sensörü ve LED flaş yer alıyor.

11.5 inç büyüklüğündeki LCD ekran 2.8K yani 2880 x 1800 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın uyarlanabilir yenileme hızının da 144 Hz olduğunu belirtmekte fayda var. Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemci bulunuyor. 7 nm mimarisiyle üretilen bu işlemcide 3.2 GHz hızında tek bir güçlü çekirdek bulunuyor. Bu da Vivo Pad Air’i ilk Vivo Pad’in önüne koyuyor.

Vivo Pad Air ne zaman çıkacak?

Vivo Pad Air ihtiyaç duyduğu enerjiyi 44W şarj desteğine sahip 8500 mAh kapasiteli pili veriyor. 6.67 mm kalınlığındaki tablet tartıda 530 gram çekiyor. Vivo Pencil destekli tablet kutusundan OriginOS 3 yüklü olarak çıkıyor. Pembe, mavi ve gümüş renk seçenekleri bulunan tabletin çıkış tarihi ve fiyatı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER