Teknoloji

Vivo Pad 2 tabletin tasarımı resmi paylaşımla görüldü

vivo pad 2 vivo pad 3

Vivo Pad 2 tablet 20 Nisan’da Vivo’nun yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için yapılan duyurda net bir şekilde görülen tabletin farklı renk seçeneklerini gösteren bir görsel de internete sızdı. Bu sızıntı telefonun özellikleri konusunda da ipucu veriyor.

Görsellere bakıldığında tabletin üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor. Panelin sol üst köşesindeki yuvarlak kamera modülünde ise iki kamera sensörü ve LED flaş yer alıyor.

Arka panelin alt kısmında manyetik klavyeyi tutturmayı sağlayacak bağlantı noktalarının bulunduğu gözden kaçmıyor. Güç butonu üst kenara yerleştirilirken, ses kontrol tuşları da sağ kenarda kullanıcıları karşılıyor.

vivo pad 2

Vivo tarafından paylaşılan görselde tabletin alt kenarını görmek mümkün oluyor. Burada ortadaki USB-C girişinin yanında iki adet hoparlör ızgarası yer alıyor. Ön panelin tasarımında sıra dışı bir unsur göze çarpmazken, tabletin hemen yanına yerleştirilen kalem dikkat çekiyor.

Vivo Pad 2 hangi özelliklerle gelecek?

Vivo Pad 2’nin kalbinde Dimensity 9000 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 8 veya 12 GB LPDDR5 RAM eşlik edecek. Depolama alanı seçenekleri ise 128, 256 ve 512 GB UFS 3.1 olacak. Kutusundan OriginOS 3 yüklü şekilde çıkacak tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 44W şarj desteğine sahip 10000 mAh pil verecek. Bluetooth 5.3 ve NFC desteği de tabletin özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER