Teknoloji

Vivo Nex 3s 5G Qualcomm Snapdragon 865 ile gelecek

vivo nex 3s 5g

Vivo, Nex 3 5G akıllı telefonunu geçtiğimiz eylül ayında tanıtmıştı. Şirket şimdi de bu telefonun yenilenmiş ve güçlendirilmiş bir versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Vivo Nex 3s 5G adını taşıyan bu model, 10 Mart tarihinde gözler önüne çıkacak.

Nex 3s 5G ile ilgili bilgiler, henüz resmi duyuru olmasa da, Geekbench ve Google Play Console’da görülmüştü. Bu sızıntılarda telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı belirtilmişti. Vivo da tanıtıma kısa süre paylaştığı bir görselle telefonun Snapdragon 865 taşıdığını doğruladı.

Vivo tarafından Weibo’da paylaşılan kısa bir video ise Nex 3s 5G’nin arkasında üç sensörlü bir kamera sisteminin bulunacağını gösteriyor. Nex 3s 5G tasarım bakımından orijinal modelden pek uzaklaşmıyor. Akıllı telefon, turuncu ve mavi renk seçenekleriyle kullanıcılarının karşısına çıkacak.

vivo nex 3s 5g

Vivo Nex 3s 5G’nin teknik özellikleri şu an için bilinmiyor. Ancak Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’ya sunulan bilgiler, orijinal model ile Nex 3s 5G arasındaki farkın işlemci ve pil kapasitesinden ibaret olacağını gösteriyor.

Vivo Nex 3s 5G hakkındaki paylaşımların salı günü gerçekleştirilecek duyuruya kadar devam etmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER