Teknoloji

Vivo, İstanbul’da teknoloji tutkunları için ilk deneyim alanını açıyor

vivo deneyim alanı

Vivo, İstanbul’daki teknoloji meraklılarına kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk Vivo deneyim alanı, Marmara Park İstanbul Alışveriş Merkezi’nde bulunan Mediamarkt mağazasında hizmete girecek.

29 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilecek olan bu özel alan, tüketicilere Vivo’nun estetik tasarımı, ileri teknolojisi ve yüksek kaliteli ürünleriyle tanışma fırsatı sunuyor. Dünya çapında teknoloji trendlerini belirleyen önde gelen akıllı telefon üreticisi Vivo, Türkiye’deki varlığını bu yeni adım ile güçlendiriyor.

Bu deneyim alanı, teknoloji entuziyastlarının en yeni Vivo ürünlerini yakından keşfetmeleri için konforlu bir ortam sağlıyor. 65 metrekarelik alanda, satış ve danışmanlık hizmetleri sunulurken, ziyaretçiler aynı zamanda Vivo’nun Y ve V serisi modellerini inceleyebilecekler. Vivo’nun, Alman lens üreticisi ZEISS ile iş birliği içinde geliştirdiği, profesyonel fotoğrafçılık standartlarını akıllı telefon dünyasına taşıyan X Serisi modelleri de Türkiye’de ilk defa bu alanda sergilenecek.

Dünya genelinde büyük ilgi gören X 90 Pro+, X Fold 2 ve X Flip gibi inovatif modeller ile birlikte Vivo Pad, Vivo Watch ve TWS gibi teknolojiler, ziyaretçilerin rahat bir ortamda incelemesi, tanıması ve karşılaştırması için bu alanda yer alacak. Vivo deneyim alanının içerisinde, ayrıca müşterilere Vivo’nun ünlü sanatçı Murat Boz ile iş birliği yaparak sunulan en yeni modeli V29 5G’nin kamera ve Star Işığı Portresi özelliklerini deneyimleme ve stüdyo kalitesinde fotoğraflar çekme olanağı sunan özel bir fotoğraf köşesi de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER