Teknoloji

Vivo’nun Dimensity 1100 işlemcili telefonunun çıkışı yakın

vivo dimensity 1100

Vivo’nun V2072A model numaralı yeni telefonu, Google Play Console kayıtlarında görüldü. Telefonun Google servisleri ve uygulamaları için onay alması, çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor. Buradaki kayda göre, Vivo yeni telefonunu kısa süre önce duyurulan MediaTek Dimensity 1100 işlemciyle sunacak.

6 nm çip tasarımına sahip MediaTek Dimensity 1100’e 12 GB RAM’in eşlik edeceği de görülenler arasında yer alıyor. Mali G77 grafik işlemcisi ve Android 11 işletim sistemi de kaydın gösterdikleri içinde bulunuyor.

Google Play Console kaydında telefonun ön panelini görmek de mümkün oluyor. Burada telefonun çift ön kamerasının standart bir çentiğe yerleştirilmiş olması dikkat çekiyor. Ekranın çözünürlüğü ise 1080p olacak.

Akıllı telefonun Google servisleri için sertifika alması, cihazın Çin dışında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Bu noktada Çin’de satışa sunulan Android telefonlarda Google’ın mobil uygulama ve servislerinin bulunmadığını hatırlatmakta fayda var.

Dimensity 1100 işlemcili Vivo telefonuyla ilgili yeni detayların önümüzdeki haftalarda ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır. Akıllı telefonun Vivo V21 serisi kapsamında kullanıcıların karşısına çıkması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER