Teknoloji

Vivo Apex 2020 konsept telefonun tanıtım tarihi belli oldu

vivo apex 2020

MWC 2020‘nin koronavirüs nedeniyle iptal edilmesi, yeni ürünlerini burada tanıtmaya hazırlanan şirketleri de plan değişikliğine gitmek zorunda bıraktı. Bu şirketlerden biri olan Vivo, Apex 2020 adını taşıyan yeni konsept telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Apex 2020, 28 Şubat’ta düzenlenecek çevrimiçi tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacak.

Apex serisi, son iki yıldır Vivo’nun en yeni teknolojilerini sergilediği bir vitrin niteliğini taşıyor. Şirket tarafından paylaşılan görseller, Apex 2020’nin de girişsiz bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

Vivo Apex 2020’nin 6.45 inç büyüklüğündeki ekranı, iki tarafa doğru da 120 derece kavis yapıyor. Bu ekranın 120Hz yenileme oranına sahip olması bekleniyor. Ekranın kenarında ise basınç hassasiyetine sahip ekran üstü tuşların yer alacağı belirtiliyor.

Vivo Apex 2020’nin arka paneline bakıldığında ise göze ilk olarak kamera sistemi çarpıyor. İki sensöre ev sahipliği yapan bu sistem, yuvarlak bir tasarıma sahip. Üstteki sensörün periskop kamera olduğu ve 7.5x optik zum yapabildiği belirtiliyor. Alttaki 48 megapiksel sensörün ise gimbal tarzı bir sabitleme yapabileceği söyleniyor. Vivo Apex 2020 hakkındaki tüm detayları duymak için birkaç gün daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER