Teknoloji

Vine masaüstü web sitesini yeniledi, kullanışlı özellikler ekledi

Vine web sitesinde çeşitli değişiklikler yaptı. Twitter’ın 2013 yılında faaliyete geçirdiği Vine kullanıcıların altı saniyelik videolar oluşturmasına, paylaşmasına ve izlemesine izin veriyor. Ocak ayında açılan web sitesi sayesinde kullanıcı profillerine masaüstünden de erişim sağlanmaya başlanmıştı.

vine-yeni-web-sitesi-020514

Aslında kullanıcı profilleri sunulmadan önce de Vine’ın web’de varlığını temsil eden bir web sitesi vardı, ancak bu web sitesi çok da kullanışlı değildi. Nihayet bu site üzerinde yapılan değişiklikler kullanıcıların Vine videolarını daha kolay bulmasını ve keşfetmesini sağlayacak. Vine’ın öne çıkardığı özelliklerden bir tanesi olan Keşfet sayfasında Mekanlar, Hayvanlar gibi çeşitli başlıklar altına yerleştirilmiş kanallar bulunuyor. Gündem ve Şu Anda Popüler gibi başlıklar da uzun zamandır mobil uygulamada bulunan ve nihayet web’e taşınan özellikler olarak dikkat çekiyor.

Yeni eklenen ve sayfanın en tepesinde sürekli görünen bir navigasyon çubuğu üzerinde Haber Kaynağı, Şu Anda Popüler, Keşfet gibi bölümlere kolaylıkla erişimi sağlayan ikonlar ve arama motoru yer alıyor. Bunun sayesinde Vine’ın web sitesinde daha kolay gezinmek mümkün oluyor.

İlgili >> Vine, Vine Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER