Teknoloji

Vine iOS uygulamasına kişi bulma aracı ve HD video yükleme seçeneği

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vine-logo-110715

Vine iOS uygulamasını güncelledi ve güncellemeyle birlikte diğer Vine kullanıcıları için takip edecekleri yeni kişileri bulmalarını daha kolay hâle getirdi. Tavsiyeler Kişi Bul bölümü altında listeleniyor, burada daha önce mevcut olan, Twitter ve Kişiler uygulamalarının bağlanmasıyla sunulan kişi bulma seçeneklerinin yanına ekleniyor.

vine-kisi-bul-110715

Aslında uygulamanın en önemli yeniliği bu değil. Son versiyonla birlikte kullanıcılar Vine videolarını geçmiştekine göre daha yüksek çözünürlükte yükleyebiliyor. Kullanıcılar varsayılan olarak ayarlanmış daha düşük seçenekli videolar yerine yüksek çözünürlüklü videoları yükleme imkanına sahip. Bunun seçimi Ayarlar altından yapılıyor.

Ayarlar içinde yer alan “İçeriğin” bölümü altında “Upload HD” şeklinde yeni bir seçenek bulunuyor. Bunu açık hâle getirdikten sonra hem sizin yükledikleriniz videolar daha yüksek kalitede oluyor hem de başka kullanıcıların videolarını eğer uygunsa daha yüksek kalitede izleme imkanı elde ediyorsunuz. Bu arada Vine geçtiğimiz mart ayında da video kalitesinde bir yükseltme yapmıştı.

Vine iOS uygulamasının 3.4.2 sürüm numaralı güncellemesini App Store’dan indirebilirsiniz. Bu arada Vine Android uygulamasını da güncelledi, güncellemeyle birlikte çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri sunuldu.

İLGİLİ HABERLER