Eğlence

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli serisini devam ettirmek istiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vin-Diesel-171115

Hızlı ve  Öfkeli serisi artık neredeyse bir “süper kahraman” macerasına dönüşmüş durumda. Serinin ayrı bir “sinematik evren” halini alması da an meselesi gibi gözüküyor. Variety’ye konuşan Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı ve prodüktörü Vin Diesel, ekibin serinin devam ve yan filmleri için geliştirme sürecini başladığını belirtti.

Pek çok karakter için ana hikayenin oluşturulduğunu söyleyen ünlü oyuncu, ellerinde zengin bir kaynak olduğunu ve bu zengin kaynaktan mümkün olduğunca “klas” bir biçimde faydalanmayı istediklerini dile getirdi.

Vin Diesel’in bahsettiği yan Hızlı ve Öfkeli filmlerinin kimlerin üstüne kurulacağı henüz bilinmiyor. “The Rock” lakabıyla tanınan oyuncu Dwayne Johnson, seride canlandırdığı Luke Hobbs karakteri üstüne bir film yapma konusunda istekli olduğunu daha önce dile getirmişti.

The Variety sitesine konuşan Universal Pictures başkanı Donna Langley, Hızlı ve Öfkeli serisinin devamı ve evrimi için görüşmelerin devam ettiğini doğruladı. Hızlı ve Öfkeli 7’nin muhteşem gişe başarısı göz önüne alınınca Universal Pictures’ın projenin devamı için istekli olmasını doğal karşılamak gerekiyor. Hızlı ve Öfkeli 8’in ise 2017’nin nisan ayında vizyona girmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER