Eğlence

Vin Diesel Fast and Furious serisinin yeni filmlerinin vizyon tarihini açıkladı

vin diesel fast and furious

Fast and Furious serisinin sekizinci filmi, 2017’nin nisan ayında vizyona girecek. Ancak arabalar üstüne kurulu serinin sonraki filmlerinin yol haritası şimdiden ortaya çıkmış durumda. Vin Diesel Fast and Furious serisinin yeni filmlerinin vizyon tarihini Instagram hesabından yayınladığı bir görselle paylaştı.

Görsele göre, Hızlı ve Öfkeli 8 14 Nisan 2017’de sinema salonlarında olacak. Serinin dokuzuncu ve onuncu filmleriyse 2019 ve 2021’in nisan aylarında vizyona girecek.

Vin Diesel tarafından paylaşılan görselle serinin dokuzuncu ve onuncu filmlerinin varlığı, ilk kez bu kadar açık biçimde doğrulanmış oldu. Söz konusu üç filmle birlikte Fast and Furious macerasının tamamlanması planlanıyor. Diesel, geçtiğimiz yılın kasım ayında serinin devam filmlerinin ve yan maceralarının prodüksiyonuna ilişkin ön hazırlık çalışmalarının başladı.

Hızlı ve Öfkeli 9 ile 10’un nasıl yapıda filmler olacakları ise henüz bilinmiyor. Hızlı ve Öfkeli 7’nin başarısı nedeniyle Diesel ve arkadaşlarının yola devam kararı almasını doğal karşılamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER