Eğlence

Vin Diesel Fast and Furious 8 için hazırlanan ilk afişi paylaştı

vin diesel fast and furious 8

Fast and Furious serisinin yeni filmi halihazırda Fast 8 olarak anılıyor. Filmin başrol oyuncusu Vin Diesel Fast and Furious 8 için hazırlanan afişi  geçtiğimiz hafta sonu Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Afiş, serinin yeni filminin New York’ta geçeceğini doğruluyor. Filmin 2017’nin nisan ayında vizyona gireceği de afiş aracılığıyla sinema severlere bir kez daha hatırlatılıyor.

Yeni afişle birlikte film için belirlenen yeni slogan da gün yüzüne çıktı. “Önümüzde yeni yollar var” şeklinde tercüme edilebilecek bu slogan, Vin Diesel’in daha önce verdiği son Fast & Furious üçlemesini tamamlama sözü için de zemin oluşturuyor. Bu sloganı serinin bir diğer başrol oyuncusu Paul Walker’ın anısı önünde küçük bir saygı duruşu şeklinde nitelemek de mümkün.

Son olarak Straight Outta Compton’ın yönetmenliğini üstlenen Gary Gray’in yöneteceği Fast 8’in çekimleri henüz başlamış değil.

Fast and Furious 8, Vin Diesel’in önündeki tek proje değil. Ünlü oyuncu aynı zamanda xXx: Xander Cage’in Dönüşü için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Diesel’in Instagram paylaşımlarına bakıldığında, filmde “longboard” adı verilen uzun kaykayların fazlasıyla görüleceği anlaşılıyor.

İLGİLİ HABERLER