Eğlence

Vimeo Looks ile video efekt modasına kayıtsız kalmayacak

Vimeo’ya yüklenen videoların YouTube’a yüklenenlere göre biraz daha cilalı olduğunu kabul etmek gerek. Ancak bu durum popüler video paylaşım servisinin filtreler sunmayacağı anlamına gelmiyor. Looks adı verilen yeni servisini faaliyete geçen Vimeo kullanıcılara beş yüzün üzerinde görsel efekt sunuyor. Yapımcılar sitenin Enhancer araçları üzerinden ulaşabilecekleri bu filtreleri projelerine ekleyebilecekler.

vimeo-looks

Her iş doğrudan internet tarayıcısı üzerinden görüntüleniyor ve kullanıcılar uyguladıkları her bir efektin ön izlemesini gerçek zamanlı olarak görme şansına erişiyorlar. Böylelikle en doğru filtreyi belirlemeden önce ortaya çıkacak olan neye benzeyeceği konusunda bir fikir sahibi olunuyor. Looks altında sayısız filtre seçeneği sunan Vimeo bunları türlere göre ayırarak daha kolay şekilde bulunmalarını sağlıyor. Bu arada belki de en ilginci, Vimeo kullanıcının videosunun teknik analizine ve sosyal veriye bağlı olarak hangi Look filtresinin kullanılacağını otomatik olarak belirliyor.

Vimeo, Vivoom ile birlikte geliştirdiği Looks özelliğini önümüzdeki 90 gün içinde kayıtlı kullanıcılara sunmayı planlıyor.

İlgili >>Vimeo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER