Eğlence

Vimeo iOS uygulaması güncellemeyle yeni özelliklere kavuştu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vimeo ios

Vimeo iOS uygulaması için yayınlanan son güncellemenin kullanıcılara dağıtımı başladı. Güncelleme kullanıcılara gelişmiş keşif özellikleri, yeni yükleme seçenekleri ve iOS 9’a özel iyileştirmeler sunuyor.

Yeni güncellemenin getirdikleri arasında dört özellik ön plana çıkıyor. Gelişmiş keşif, yeniden tasarlanan video oynatıcısı, iOS 9 optimizasyonu ve çekilen videoların daha hızlı yüklenebilmesi, güncellemeyle iPhone ve iPad sahiplerinin kavuştuğu imkanlar arasında dikkat çekiyor. Video paylaşım sitesinin iOS uygulaması için yayınlanan son güncelleme, arayüzü daha derli toplu bir görünüme sokuyor. Böylelikle videoların keşfi önemli ölçüde kolaylaşıyor. Vimeo’dan yapılan açıklamada, kullanıcılar tarafından oluşturulan 16 farklı kategori sayesinde platformun zengin içerik kütüphanesi içinde rahat hareket etmek mümkün oluyor.

iOS 9 optimizasyonu ise Vimeo uygulamasına Spotlight ve Resim İçinde Resim Modu desteği sağlıyor. Kullanıcılar böylelikle uygulama içinde dolaşırken video izlemeye devam edebiliyor. Spotlight desteği ise Vimeo’daki videoların Spotlight araması üzerinden de bulunabilmesini sağlıyor. Video oynatıcısında gerçekleştirilen güncelleme ise kullanıcılara gelişmiş yorum ve paylaşım seçenekleri sunuyor. Buna ek olarak, izleyiciler video ekranı üzerinden çeşitli tavsiyelere ulaşabiliyor.

Vimeo iOS uygulaması için yayınlanan güncelleme ile platformun arka planı da güçlendiriliyor. Böylelikle uygulama üzerinden Vimeo’ya video yüklemek çok daha hızlı ve kolay biçimde gerçekleştirilebiliyor.

Vimeo’nun ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı Christophe Gillet, iOS 9’un sunduğu tüm imkanlardan faydalanabilecek sağlam bir özellik seti geliştirdiklerini belirtti. Gillet, yenilenen uygulamanın keşfi, gezinmeyi ve video izlemeyi önemli ölçüde kolaylaştırdığını sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER