Teknoloji

Vimeo film sektörüne yeni adım atanlara olan desteğini artırıyor

Film sektörüne yeni adım atanlara verdiği destekle tanınan Vimeo, bu desteğini biraz daha artırıyor. Video paylaşım sitesi bu kararı çerçevesinde kitle fonlama sitelerinde 10 bin dolar veya daha üstü bir fon elde eden içerik yaratıcılarına bir yıl boyunca ücretsiz Pro hesap aboneliği, Vimeo On Demand servisinde dağıtım imkanı ve 500 bin dolarlık bir kitle geliştirme fonuna erişim fırsatı verecek.

Vimeo-logo-200913

Vimeo tarafından taahhüt edilen bu parayla başarılı adaylara filmlerini tanıtmalarına yardımcı olunması amaçlanıyor. Video paylaşım servisi film yapımcılarıyla gerek Vimeo.com üzerinde gerekse Vimeo.com dışındaki maceralarda farklı kampanyalar düzenlemek için de yakın bir şekilde çalışacak.

Şirketin kitle ağlarından sorumlu genel müdürü Greg Clayman, Vimeo’nun film yapımcılarını dünyanın en iyi doğrudan dağıtım platformuyla güçlendirmeye kararlı olduğunu ve kitle fonlamayla film yapımında değişen kuralları filmlerin gösterimi konusunda yapımcıları destekleyerek bir adım öteye taşıdıklarını belirtti.

İlgili >>Vimeo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER