Manşetler

ViewPad 10e KVK ve ViewSonic işbirliğiyle Türkiye’de satışa çıkıyor

viewpad10e_right

KVK, dünyanın tanınmış teknoloji üreticileriyle işbirliği yapmaya ve onların ürünlerini Türkiye’de satışa sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda ZTE ve Huawei ile yaptığı iş ortaklıklarıyla adından söz ettiren KVK Amerika pazarının önemli şirketlerinden ViewSonic ile işbirliğine giderek bu üreticinin yurt dışında çok satan modellerinden biri olan ViewPad 10e’yi Türkiye’ye getirdi. 699 TL’lik başlangıç fiyatına sahip olan bu tabletin bir yılda 300 bin adet satılması hedefleniyor.

ViewPad 10e’nin Türkiye lansmanı için İstanbul’da bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Hasan Koçyiğit Türkiye’deki tablet penetrasyonunun yüzde 0.1’ler seviyesinde olduğunu ve bunun da çok büyük bir potansiyele işaret ettiğini kaydetti. Kaliteli Android tabletlerin fiyatlarının 1500-2000 TL arasında değiştiğine dikkat çeken Ermiş bu nedenle tabletlerin geniş kitlelere ulaşmadığını düşünüyor. ViewPad 10e’nin kaliteli bir tabletin ekonomik fiyattan sunulması açısından bir ilk olduğuna da vurgu yaptı. Tabii ki, burada KVK’nın katkılarını da hatırlatmadan geçmedi. KVK sayesinde bu ürünü benzerlerinden yüzde 50 daha uygun fiyata satabildiklerini dile getirdi.

KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş ise ViewPad 10e ile birlikte pazara en kaliteli Android tableti iddiasıyla girdiklerini ve bir yılda 300 bin adet tablet satmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu hedefle birlikte Türki tüketicisinin tablet penetrasyonunu da dünya seviyesine çıkarmayı planladıklarını kaydetti. ViewSonic ile geliştirdikleri iş planında sadece bireysel pazarın olmadığını belirten Ermiş, kurumsal pazarda da ViewSonic’in hem Android hem de Windows ile çalışan ikisi bir arada çözümlerini sunacaklarını işaret etti. Bu arada KVK’nın ViewSonic ile birlikte FATİH Projesi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

ViewPad 10e 9.1 mm’lik kalınlığa sahip bir kasayla birlikte geliyor. 9.7 inç, SuperClear IPS ekran, 20 GB (16 GB SD kart hediye + 4 GB dahili bellek), 32 GB’ye kadar artırılabilir bellek, USB girişi, SD kart yuvası, HDMI çıkışı, 1 GHz tek çekirdeli ARM Cortex A8 işlemci, 1.3 megapiksel ön kamera, Android 4.0 Ice Cream Sandwich gibi başlıca teknik özelliklere sahip olan bu tabletin Wi-Fi ve Wi-Fi + 3G modelleri piyasada olacak. Sadece Wi-Fi modelin fiyatı 699 TL iken, Wi-Fi + 3G modelin fiyatı da yaklaşık 850 TL olarak belirlendi. Bu arada ViewSonic ViewPad 10e satın alanlar KVK’nın 24 saatte servis güvencesi, kazalara karşı güvence, KVK anti hırsız, KVK Bulut, mobil güvenlik gibi servis ve uygulamalarından da ücretsiz olarak yararlanacak.

Galeri: ViewSonic ViewPad 10e
[nggallery id=982]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER