PSP Go’nun lansmanından beri PSP için oyun dışında uygulamaların bulunduğu bir mağaza açılacağına dair söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Görünüşe göre Sony cephesinde bu yönde çalışmalar var.
Sony’den Al De Leon, CNET ile yaptığı röportajda PSP içeriğinin çoğunlukla oyunlardan oluşacağını ancak oyun dışı uygulamalar için de fırsatların bulunduğunu söyledi. Doğrusunu söylemek gerekirse, Al De Leon’un bu açıklaması bir onay anlamına gelmiyor, ancak Sony’nin olaya bakışı hakkında biraz ipucu veriyor. Ağustos ayındaki Gamescom etkinliğinde belki daha açık birşeylerle karşılaşırız.
Video: Sony PSP Go – Al De Leon
Haberleri Kaçırma!
- Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
İlgili – CNET
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.






