Manşetler

Video: Samsung Galaxy S10+ Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy s10+
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S10+ geçtiğimiz ayın sonlarında Türkiye’de satışa sunuldu. 7499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan 2019 model amiral gemisi Samsung akıllı telefonu en sonunda test merkezimize ulaştı. Şimdiye kadar başka yayınlarda Galaxy S10+ kutu açılışı videoları izlemiş olabilirsiniz. Ancak bir de bizim yorumumuzla Galaxy S10+’un kutusundan neler çıktığına bakmak isterseniz, o hâlde sizi videomuza bekliyoruz. Ayrıca Galaxy S10+’a özel LED kılıfı da kutusundan çıkarıyor ve beyaz renkli Galaxy S10+’ta nasıl durduğuna bakıyoruz.

Kutudan çıkanlar aslında geçen yılların Samsung amiral gemisi Android telefonlarınınkinden çok farklı değil. Hızlı şarj adaptörü, USB-C kablosu, USB-C – USB-A adaptörü, AKG kulaklık yine mevcut. Ancak bunlar telefonun rengine uygun biçimde beyaz renkte geliyor. Telefonun garanti belgesi, hızlı başlangıç kılavuzu veya SIM kart iğnesi gibi parçaları ise kapağın içine sıkıca yerleştirilmiş bir zarfta bulunuyor. Bu nedenle telefonun kutusunun kapağını kaldırdığınızda içine bakmayı ihmâl etmeyin.

Galaxy S10+’ın yeniliklerinden bir tanesi de ekrana yerleştirilmiş ultrasonik parmak izi okuyucusu. Bunun kurulumunu ilk kurulum esnasında gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki, daha sonraya da bırakabilirsiniz. Telefonda Android 9 Pie ve bunun üstünde One UI geliyor. Samsung, daha önce Galaxy S10+ ön incelemesinde belirttiğimiz gibi, sağ üst köşede bulunan kamera deliğini koyu tonlara çalan duvar kağıdıyla gizliyor.

Galaxy S10+’a özel LED kılıf da oldukça çekici bir ürün. Sert plastik yüzeyi, tıpkı telefonun cam yüzeyi gibi yüksek sürtünmeye sahip. Telefonun kenarlarını ve arkasını sarıyor. Sadece portlar ve tuşlar açık bırakılmış. Tabii ki, bu kılıfın en çekici yanı arkasında bulunan LED ışıklandırması. Ayarlar’da bulunan LED kapak seçeneği altından bu kapağın işlevlerini düzenleyebilirsiniz. Kapakla telefon arasındaki bağlantı NFC üzerinden çalışıyor. Yani S10+’ın NFC ayarını açık tutmalısınız. Işık kontrolleri içinde ambiyans aydınlatması ve LED simgeleri var. Videonun ilerleyen bölümlerinde LED kılıfın nasıl ayarlandığını ve çalıştığını görebilirsiniz.

Samsung Galaxy S10+ ile ilgili izlenimlerimizi çok yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER