Manşetler

Video: Samsung Galaxy R kutusundan çıkıyor [Teknoblog Özel]

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda resmiyet kazandırdığı akıllı telefonu Galaxy R, Teknoblog Test Merkezine teşrif etti. Haziran ayının sonlarına doğru Türkiye’de de piyasaya çıkan Samsung Galaxy S II’nin bazı özelliklerinin kırpılmış hâli olarak nitelendirebileceğimiz Samsung Galaxy R yine de oldukça çekici bir cihaz görünümüne sahip.

Samsung Galaxy R’de 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci, 8 GB dahili bellek, 1024 MB RAM, 2048 MB ROM bulunuyor. Galaxy S II’de yer alan 4.3 inç’lik Super AMOLED Plus ekranın yerini ise Galaxy R’de 4.2 inç’lik, 480 x 800 piksel çözünürlüklü Super Clear LCD dokunmatik ekran almış. 8 megapiksel kamera da yerini 5 megapikselliğe bırakmış. Elimize ulaşan test ürünü Android 2.3.4 Gingerbread ile çalışıyor. İlk izlenimlerimizin olumlu olduğunu söyleyelim. Tabii, gerçek performansını görmek için detaylı bir incelemeden geçirmemiz gerekecek.

Samsung Galaxy R’nin detaylı incelemesini ilerleyen günlerde Teknoblog’da buluyor olacaksınız. Şimdilik cihazın kutusundan nelerin çıktığını gösteren ilk bölüm videoyla sizi başbaşa bırakalım.

Video: Samsung Galaxy R kutusundan çıkıyor

 

İLGİLİ HABERLER