Manşetler

Video: Samsung Galaxy Note 9 Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy note 9 kutu açılımı video

Hakkında haftalardır yazılıp çizilen Samsung Galaxy Note 9, nihayet geçen hafta perşembe günü düzenlenen Unpacked 2018 etkinliğiyle birlikte resmiyet kazanmıştı. Hemen ardından Türkiye’de de 6499 TL’lik başlangıç fiyatıyla ön siparişe sunulan Galaxy Note 9 test merkezimize de ulaştı.

Çok yakında detaylı bir Galaxy Note 9 inceleme yazısı ve videosu Teknoblog’da olacak. Ancak bunun öncesinde Galaxy Note 9’u kutusundan çıkarıyor, kurulumunu yaptıktan sonra ilk turu birlikte atıyoruz.

Samsung Galaxy Note 9’un kutusunun üstünde yer alan S Pen kabartması, bu telefonla birlikte yenilenen kapasitif ekran kalemine yapılan bir vurgu niteliğini taşıyor. Kutudan çıkanlara baktığımızda Note 8’dekinden farklı pek bir şey görmüyoruz. USB-USB-C kablosu, USB-USB-C adaptörü, AKG kulaklıklar, hızlı şarj adaptörü, yedek S Pen ucu gibi unsurların kutudan çıktığını görüyoruz.

Samsung Galaxy Note 9‘un siyah renkli versiyonu elimize ulaştı. Simsiyah renkli bu telefona aynı renkte bir kalem eşlik ediyor. Mavi renkli modelde ise sarı renkli S Pen var ki, o biraz daha eğlenceli görünüyor. Telefon verdiği his açısından Galaxy Note 8‘den çok farklı görünmüyor.

Android 8.1 Oreo ile yüklü gelen telefonda Samsung Experience kullanıcı arayüzü de bulunuyor. Galaxy Android telefonları genelinde tutarlı bir kullanıcı deneyimi elde etmeyi sağlayan bu arayüz beraberinde birçok yüklü uygulamayla geliyor. Samsung, Google ve Microsoft uygulama klasörleri bu telefonda da mevcut. Aynı zamanda Bixby, sol kenara yerleştirilmiş tuşuyla birlikte Note 9’da hazır biçimde bekliyor.

S Pen’i yuvasından çıkardığınız anda Temassız Komut ekranı açılıyor. Burada yeni bir araç görmüyoruz, Note 8’de mevcut olanlar korunmuş. İncelemede, S Pen ile ilgili daha fazla ayrıntıyı bulacağınızı da şimdiden belirtelim.

Samsung Galaxy Note 9‘un performansı, pili, kamerası ve daha birçok ayrıntısı çok yakında yayınlayacağımız incelemede bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER