Manşetler

Video: Samsung Galaxy A30s Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy a30s kutu açılımı

Samsung yılın ilk yarısında çıkardığı Galaxy A serisinin üyelerinin “s” versiyonlarını art arda çıkarıyor. Galaxy A30s de bu modellerden bir tanesi oldu. Piyasada 2000-2500 TL arasında değişen fiyatlarda bulabileceğiniz Galaxy A30s elimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız Android telefonu kutusundan çıkarıyor, kutu içeriğine bakıyor, kurulumunu yapıyor ve ilk turu atıyoruz.

Galaxy A30s, giriş ve orta segment Samsung telefonlarında gördüğümüz tarzda bir kutu tasarımıyla geliyor. Kapağını açtığımızda karşımıza önce içinde hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesinin yer aldığı bir zarf çıkıyor. Daha sonra da Galaxy A30s’i görüyoruz.

Galaxy A30s’in başlıca üç özelliği Sonsuz-V ekran, ekran içi parmak izi okuyucu ve üç adet arka kamera. Telefonun etrafını çevreleyen muhafazada da bunlardan söz ediliyor. Galaxy A30s’in ilginç bir arka yüz tasarımına sahip olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. V şekilli bir hat ile telefonun arka yüzü üç farklı tona bölünmüş. Gradyan renk geçişlerine alışmıştık, ancak böylesini şimdiye kadar pek görmedik.

Galaxy A30s uygun ödeme koşullarıyla Hepsiburada’da.
SATIN AL

Kutuya bakmaya devam ettiğimizde SIM kart iğnesi, şarj adaptörü, USB-C kablosu ve 3.5mm uçlu kulaklık gibi diğer eşyaları görüyoruz. Kulaklık daha önce giriş ve orta seviye Samsung telefonlarında gördüğümüz tarzda, fazla göz alıcı değil, ancka ihtiyaçlara cevap verecektir.

Kurulum sırasında Google Hesabı bilgileri girişi, ekran içi parmak izi okuyucusuna parmak izi ekleme gibi adımları geçtik. Aynı zamanda Samsung’un yüklemeyi teklif ettiği bir tane oyun da bulunuyor. Eğer daha önce de bir Samsung telefonu kullandıysanız ve Samsung hesabınız varsa, kurulum esnasında hesabınıza da giriş yapabilir, çeşitli içeriklerinizin bulutta depolanmasını sağlayabilirsiniz. Yine kurulumun en başında cihazdan cihaza hızlı içerik taşıma imkanı da bulunuyor.

Samsung Galaxy A30s’te Android 9 Pie ile yüklü olarak geliyor. Bunun üstünde de Samsung One UI kullanıcı arayüzü bulunuyor. Çeşitli Samsung, Google ve Microsoft uygulamaları yüklü gelirken Netflix, Spotify ve Facebook gibi popüler uygulamaların da daha en baştan yüklü olarak sunulduğunu görüyoruz. Kamera uygulaması şimdiye kadar gördüğümüz One UI kullanıcı arayüzlü telefonlardan alıştığımız tasarıma sahip. Geniş açılı ve ultra geniş açılı kameralar arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz. Hem ön hem de arka kamera ile kullanım sırasında Canlı odak modundan da yararlanabilirsiniz.

Galaxy A30s ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz. Çok yakında yayınlayacağımız incelemede sorularınıza cevap vereceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER