Manşetler

Video: LG K11 Kutusundan Çıkıyor

lg k11 kutu açılımı

LG K11 geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Giriş segment Android telefon, bu ayın ortalarına doğru 1499 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de de satışa sunuldu. Elimize de bir adet LG K11 ulaştı. Bu akıllı telefonun kutusunu birlikte açıyor ve ilk turu atıyoruz. Detaylı incelemesi de çok yakında Teknoblog’da olacak.

Bir giriş segment Android telefonun kutusundan çıkmasını beklediğimiz unsurlar LG K11’in kutusunda da karşımıza çıkıyor. Klasik bir şarj adaptörü, microUSB – USB kablosu ve standart bir kulaklığı görüyoruz. Aynı zamanda SIM kart iğnesi ve hızlı başlangıç kılavuzunun bir arada yer aldığı bir poşet de çıkıyor. LG logolu temizleme bezini de unutmayalım.

LG K11 mütevazı görünüşe sahip bir telefon. Ancak telefonun etrafını çevreleyen metal çerçeve kulaklık jakı ve microUSB portu etrafında çerçeve görünümünü alarak hoş bir görünüm oluşturuyor. Telefonun arkası da metal, herhangi bir parçası çıkmıyor.

5.3 inç ekran, 16:9 görüntü oranına ve hatırı sayılır genişlikte bir çerçeveye sahip. Yine de, telefon rahatlıkla tutulup kullanılabiliyor. MediaTek işlemciye sahip olan telefonun günlük işleri rahatlıkla yerine getirecek bir performans sunacağını tahmin ediyoruz. Arkada 13 megapiksel, önde de 8 megapiksel kamera var. LG, 13 megapiksel arka kameranın düşük ışıkta iyi bir performans gösterdiğini iddia ediyor. Buna incelememizde ayrıca bakacağız.

LG K11’in arkasında parmak izi okuyucusu var. Parmak izi ekleme işlemi ilk kurulum sırasında yapabileceğiniz gibi, daha sonra da gerçekleştirebilirsiniz. Parmak izi okuyucusu aynı zamanda güç butonu işlevini görüyor. LG, bu tür tuş tasarımını artık üst segment telefonlarında pek tercih etmiyor. Ancak K11 kullanıcıları için pratik bir çözüm olacağını düşünmüş olabilir.

LG K11’de Android 7 Nougat yüklü geliyor. Android 9 Pie’ın çıkışının üzerinden birkaç ay geçmiş durumda. Keşke LG bu telefonu en azından Oreo ile yüklü olarak sunsaydı. Klasik LG uygulamaları ve araçları da yüklü olarak sunuluyor.

LG K11 ile ilgili detayları çok yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız. Şimdi sizi kutu açılı ve ilk izlenim videosuyla başbaşa bırakalım.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER