Samsung’un Android tabanlı kişisel multimedya cihazı Galaxy Player 50 geçtiğimiz ayki IFA 2010’da ziyaretçilerin karşısına çıkmıştı. O zaman daha dar kapsamlı bir kitleye hitap eden bu cihaz, yayınlanan iki dakika kırkbeş saniyelik reklam filmi sayesinde daha fazla kişiyle tanışıyor.
Samsung Hub’ın verdiği habere göre Fransa’da bir perakendeci bu Samsung Galaxy telefonun telefonsuz hâli olan bu cihazı satmaya başlamış bile. Android 2.1 işletim sistemiyle gelen bu cihazda 3.2 inç’lik ekran, 2 megapiksellik kamera, dahili WiFi ve GPS, 8 ya da 16 GB’lık dahili depolama alanı ve microSD genişleme yuvası gibi teknik özellikler bulunuyor. Samsung Galaxy Player’ın bu ay içinde Avrupa’da diğer yerlerde de satışa çıkması bekleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung yeni Galaxy Watch modelleri için ilk resmi ipuçlarını paylaştı

Samsung yeni katlanabilir Galaxy modellerini 22 Temmuz’da tanıtacak

Samsung Galaxy Watch 9’un yeni saat arayüzleri tanıtım öncesinde ortaya çıktı

Samsung Galaxy Glasses’ın tasarımına en net bakış yeni videoyla geldi

Samsung Galaxy Z Fold 8 için sürpriz paylaşım yaptı ve yeni tasarımı işaret etti
Video: Samsung Galaxy Player reklamı
İlgili – Samsung Hub
Günün Öne Çıkan Fırsatları
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

