Manşetler

Video: Chrome Web Store nasıl çalışıyor?


Google’ın Chrome’a özel web tabanlı uygulama mağazası Chrome Web Store geçtiğimiz saatlerde faaliyete geçti. Bu mağazaya erişebilmek için gerekli olan tek şey bilgisayarınızda Chrome internet tarayıcısının yüklü olması.

Chrome’u açtıktan sonra tarayıcı çubuğuna chrome.google.com/webstore yazdığınızda uygulama mağazasına erişeceksiniz. Ayrıca yeni bir sekme açtığınızda da mağazanın kısayolunu görmeniz gerekiyor. Chrome Web Store’un arayüzü bir uygulama mağazası hissi vermeyi başarıyor. Mağaza içinde gezinmek oldukça kolay. Uygulama indirmek için öncelikle Google hesabınızla üye girişi yapmanız gerekiyor. Sonrasında Chrome internet tarayıcısına uygulama indirmeye başlayabilirsiniz. Chrome’da uygulamanın yanı sıra eklentiler ve temalar da bulunuyor. Yani, Google burayı Chrome’u zenginleştirmek için bir başlangıç noktası hâline getirmiş.

Chrome Web Store’u incelemekle kalmadık bu uygulama mağazasından nasıl uygulama yükleneceğini anlatan bir video hazırladık. Aşağıda bu videoyu bulabilirsiniz.

Video: Chrome Web Store nasıl çalışıyor?

İLGİLİ HABERLER