Eğlence

Video: 3 bin metre yükseklikten düşen GoPro’nun çektiği görüntüyü izleyin

Yaşı 40’ın üstünde olanlar TRT’nin siyah beyaz yayın yaptığı dönemlerde reklamların arasında gösterilen sarmal şekilli animasyonu hatırlıyor olmalı. Bir GoPro kamera gökyüzünde serbest şekilde düşerken aynı şekilde görüntülerin oluşmasını sağlıyor.

Şimdiye kadar farklı senaryolarda zorlu ortam koşullarına karşı ne derece dayanıklı olduğunu gördüğümüz GoPro bu sefer birkaç skydiving meraklısının atlayışını filme çekmekle görevlendiriliyor. Ancak ne olursa oluyor ve 3 bin metre civarındaki bir yükseklikte GoPro kamera çekim için bağlı olduğu kişinin gövdesinden ayrılarak serbest şekilde düşmeye başlıyor.

GoPro’nun düşüşü sırasında yakaladığı görüntü işte o eski reklamların arasında gördüğümüz sarmal şekilli animasyona benziyor. O kadar yüksekten düşmesine rağmen GoPro kamera yerle buluştuğunda bile kayıt yapmaya devam ediyor.

YouTube kullanıcısı Kristoffer Örstadius tarafından yayınlanan video aynı zamanda kamera sahiplerini bulmayı da amaçlıyor. Örstadius kamerayı babasının ormanlık alanda yerde bulduğunu, hafıza kartının sağlam şekilde durduğunu ve paylaştığının da son video olduğunu açıklama bölümüne iliştirmiş.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER