Teknoloji

Vestel ve Türk Telekom’dan Vestelcell iş birliği

vestelcell türk telekom vestel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vestel ile Türk Telekom, mobil alanda önemli bir iş birliğine imza atıyor. Konuyla ilgili olarak yayınlanan basın açıklamasına göre, millî sorumluluk yaklaşımıyla ülke ekonomisine büyük katma değer sağlayan iki inovatif şirket, Vestelcell adıyla yeni bir faturalı mobil hizmetini hayata geçirdi.

Vestel ve Türk Telekom ortaklığıyla hayata geçirilen Vestelcell’de gerekli tüm adımlar tamamlandı. Yerli proje ve iş birliklerinin artırılması ve kullanımlarının yaygınlaştırılarak ülke ekonomisine katma değer sağlanmasının amaçlandığı Vestelcell, Türk Telekom’un mobil iletişim hizmeti aracılığı ile kullanıma sunulacak ve mobil hat sahiplerine yeni bir deneyim kazandıracak.

Vestelcell faturalı hatlara, yaklaşık bin noktada, sadeleştirilmiş ve kullanıcıya uygun fiyatlı çözümler sunan tarifelerle ulaşılabilecek. Vestelcell tarifeleri ayrıca Vestel ürün alımlarında kullanılabilecek hediye çeki kurgularıyla da kullanıcıya fırsatlar sunacak.

Vestelcell ile hedef 5 yılda 250 bin kullanıcı

Sadece bir beyaz eşya ve TV üreticisi değil, bir teknoloji şirketi olarak faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Vestel CEO’su Turan Erdoğan, “Vestel olarak ürettiğimiz teknolojiyi dünyanın dört bir yanından 157 ülkeye ulaştırıyoruz. 1800 kişilik Ar-Ge kadromuz ile bireylerin hayatını kolaylaştıracak ürünleri geliştirirken, tüketicilerimize katma değerli hizmetler sunmaya odaklanıyoruz. Vestelcell de bu anlayışla doğdu. Mobil iletişim kanallarında yeni uygulamalar ve katma değer yaratma amacıyla çıktığımız bu yolda, ülkemizdeki mobil iletişim kullanıcılarına ve sektörümüze yeni uygulamalar sunacağız. Türk Telekom iş birliğimizle Vestelcell ile ilk hedefimiz 5 yılda 250 bin kullanıcıya ulaşmak” açıklamasında bulundu.

Vestel ile güçlerini birleştirerek Vestelcell markasını hayata geçirdiklerini belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi olmanın verdiği sorumlulukla yerli ürün ve teknolojiler geliştiriyor ve destekliyor, ülkemizin geleceği için birçok farklı projeye imza atıyoruz. Türkiye’nin alanlarındaki lider markalarından olan iki millî değeri Türk Telekom ve Vestel’in sinerjisi ile ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yerli ürün ve teknoloji kullanımını daha da artırmayı amaçlıyoruz. Herkesi ‘değerli hissettirme’ hedefimizle de örtüşen bu iş birliği sayesinde faturalı mobil hat tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek olan Vestelcell’i kullanıcıların deneyimine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

İLGİLİ HABERLER