Teknoloji

Vestel’in Android tableti piyasaya çıkmaya hazırlanıyor

Yurtdışı kaynaklı birçok Android tabletin haberini size aktarıyoruz. Peki, Türkiye’de durum ne şekilde? Android tabanlı çeşitli tabletleri piyasada görmeye başladık, bunların birçoğu Çin kaynaklı. Ancak çok yakında yerli malı bir Android tabletle tanışacağız gibi görünüyor. Vestel’in üretim tesislerine giren Shiftdelete.net sitesi şirketin piyasaya sunacağı Android tabletini görüntüledi ve detaylarını aktardı.

200 doların altında bir fiyattan sunulması beklenen bu tablette 1 GHz’lik işlemci yer alacakmış. 10 inç ekranlı prototipte Android 2.2 sürümünün çalıştığını gören SDN, cihazın piyasaya çıktığında Android 2.3 işletim sistemiyle geleceğini tahmin ediyor. USB, microSD kart yuvası gibi çevresel arabirimleri sunan bu tablette 4 GB’lık dahili depolama kapasitesi sunuluyor. Üründe 8 saate kadar video izlemeye olanak sağlayacak bir bataryanın geleceği de belirtiliyor.

Vestel’in yakında çıkması beklenen bu yeni Android tabletiyle ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Shiftdelete.net

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER