Manşetler

Video: Vestel Venus Z30 Kutusundan Çıkıyor

vestel venus z30 kutu açılımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vestel Venus Z30, geçen yıl IFA 2018’de tanıtılmıştı. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan bu Android telefon test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız Vestel Venus Z30 kutu açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz.

Vestel Venus Z30’da 6.18 inç Full HD+ ekran, sekiz çekirdekli MediaTek 6736T işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 16 megapiksel ve 2 megapiksel arka kamera, 16 megapiksel ön kamera gibi özellikler bulunuyor. Arkada parmak izi okuyucu varken, Face ID yüz tanıma gibi ikinci bir biyometrik kimlik doğrulama yönteminin bulunduğunu görüyoruz.

Z30’un kutusundan şeffaf lastik kılıf ve ekran koruyucu film de çıkıyor. Telefonda USB-C portu var, ancak 3.5mm kulaklık jakı yok. Kutudan çıkan kulaklık kaliteli görünüyor ve USB-C uçlu. Ses kalitesine incelemede bakacağız. Öte yandan USB-C kablosu ve şarj adaptörü de diğer çıkanlar arasında bulunuyor.

Venus Z30’un kurulumunu birkaç dakikada tamamladık. Android 8 Oreo ile yüklü gelen telefonda Vestel’in birkaç uygulaması, özelleştirilmiş duvar kağıtları ve sesleri bulunuyor. Kamera uygulaması basit ve kullanışlı. Nasıl fotoğraflar veya video çektiğini de incelemede göreceğiz. Vestel Venus Z30 incelemesi çok yakında Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER