Teknoloji

Vestel Venus Z10 birçok servis fırsatıyla birlikte satışa sunuldu

vestel venus z10

vestel venus z10Vestel Venus Z10 modeli ilk olarak geçtiğimiz şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenmişti. Vestel’in kendi ürün yelpazesi içinde üst segment olarak nitelendirdiği bu akıllı telefon nihayet piyasaya sunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Vestel Venus Z10 Ön İnceleme

1499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan Venus Z10, metal gövdeye sahip olan, nispeten daha üstün kamera ve ekran özelliklerine sahip bir Android telefon olma özelliğini taşıyor. 5.2 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekrana sahip olan bu telefonda sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 işlemci bulunuyor. 3050 mAh kapasiteli pili ise Quick Charge 3.0 hızlı şarj desteğini barındırıyor. 4 GB RAM’e sahip olan telefonun 64 GB dahili hafızası da bulunuyor.

Venus Z10’un arkasında 13 megapiksel, çift renkli flaşlı kamera bulunuyor. Bu kamerada faz algılamalı otomatik odak, optik görüntü sabitleme ve elektronik görüntü sabitleme gibi özellikler de yer alıyor. Önde ise 8 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut.

Yukarıda belirttiğimiz gibi metal gövdeye sahip olan telefonun kenarları elmas kesim tasarımıyla daha çekici hâle getirilmiş. 2.5D ekran camı da telefonun şıklığını artırıyor. Parmak izi okuyucusunun bulunduğunu da belirtelim.

Android 7.1.1 Nougat ile yüklü olarak gelen telefonun multimedya tarafında bazı fırsatları da bulunuyor. Örneğin BluTV uygulamasını 3 ay ücretsiz kullanma hakkı veriliyor. Ayrıca 3 aylık Filbox Hemen aboneliği de ücretsiz sunuluyor. Öte yandan Filbox Hemen’e 12 ay abone olmak isteyen Venus Z10 kullanıcılarına 89 TL yerine 69 TL’lik fiyatla bunu gerçekleştirme imkanı sağlanıyor.

Bir de sağlıklı yaşam servisi var. Uzman diyetisyenlerin desteğiyle hazırlanan sağlıklı yaşam platformu Diyetkolik.com, kişiye özel diyet ile egzersiz programları sunuyor. Üstelik Diyetkolik Standart Paketi Venus Z10 kullanıcılarına, ilk 3 ay boyunca ücretsiz olarak veriliyor. English Ninjas ise Z10 sahiplerine istedikleri zaman, istedikleri yerden anadili İngilizce olan uzman öğretmenlerden online eğitim alma fırsatı veriyor. Bu arada Venus Z10 kullanıcılarına, ilk 30 dakika hediye, 30 dakika sonrası yüzde 15 indirimli hizmet alma imkanı veriliyor. Tek tuşla su sipariş imkanı sağlayan BiSU uygulaması ise Venus Z10 kullanıcılarına, kredi kartı ile yapılacak su alışverişlerinde altı ay boyunca yüzde 10 indirim uygulayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER