Manşetler

Vestel Venus V7 Ön İnceleme – Video

vestel venus v7

Vestel geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mobil Dünya Kongresi’ni boş geçmedi. Şirket MWC 2019’da orta segment Android telefonu Venus V7’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Üretimine nisan sonunda başlanması beklenilen telefon, mayıs ayında uygun fiyattan tüketicilerle buluşacak. Fiyat bilgisi ise şu an için verilmiyor.

Vestel Venus V7 sahip olduğu teknik özellikler itibarıyla giriş ile orta segment arasında konumlandırabileceğimiz bir Android telefonu olma özelliğini taşıyor. Kavisli arka yüzü ve parlak yüzeyiyle epey şık duruyor. Arka tarafta parmak izi okuyucusu var. Önde yer alan 6.2 inç ekranın üst kısmında damla çentik yer alıyor. Sekiz çekirdeki MediaTek işlemci taşıyan telefonda 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza mevcut.

Kameralara baktığımızda arkada 13 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera görüyoruz. Önde de 8 megapiksel selfie kamerası var. Kamera uygulaması basit ve kullanışlı bir arayüze sahip gibi görünüyor. Telefonda yer alan 3980 mAh kapasiteli pil, ekranı ve işlemciyi dikkate aldığımızda bir günü rahatlıkla çıkaracak, aynı zamanda ikinci güne de yetecek gücü sunacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER