Manşetler

Yeni satışa çıkan Vestel Venus V7’nin fiyatı ve özellikleri

vestel venus v7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vestel, Venus ailesinin yeni üyesi V7’yi satışa sundu. 1699 TL fiyatı etiketiyle piyasaya çıkan Venus V7, şirketin belirttiğine göre, yapay zeka destekli arka kamerasındaki Portre, Şehir, Gece, Yemek, Gökyüzü, Günbatımı, Doğa, Fon ışığı, Kumsal ve Çiçek çekim modları ile fotoğraf konusundaki iddiasını ortaya koyuyor.

Vestel’in şubat ayında Barselona’da düzenlenen MWC 2019’da tanıttığı, V serisinin en son üyesi olan Venus V7, 1699 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı. V7, Venus ailesinin ilk damla çentikli ekran barındıran modeli. Ekran 6.21 inç büyüklüğe ve 1520 x 720 piksel çözünürlüğe sahip. Venus V7’nin çift SIM kart desteği, 8 MP ön ve 13+2 MP arka kamerası bulunuyor. Vestel, V7’nin üst segment akıllı telefonların tasarım ve teknolojik özelliklerine sahip olduğunu, fiyat ve performans olarak kendi segmentinde fark yarattığını belirtiyor.

Venus V7, yapay zekalı arka kamerasındaki 10 farklı çekim modu ile fotoğraflarda profesyonel bir görüntü sağlıyor. Bu sayede siz hiç uğraşmadan Venus V7 otomatik olarak ortamı algılayıp Portre, Şehir, Gece, Yemek, Gökyüzü, Gün Batımı, Doğa, Fon Işığı, Kumsal ve Bitki çekim modlarına geçiş yapıyor. Venus V7, kutusunda kendi kılıfı ve ekran koruyucusu ile geliyor. Ekran koruyucu filmi telefona uygulanmış şekilde gelen Venus V7, böylelikle müşterilerini ekran koruyucu film satın alma ve bunu ekrana yapıştırma zahmetinden de kurtarıyor.

vestel venus v7

155.4×71.8×8.11 mm’lik ölçülere sahip olan V7’nin ağırlığı ise 163 gram. 3 GB RAM ve microSD ile beraber 128 GB’a kadar artırılabilen, 32 GB dahili hafıza yer alan Venus V7’de ayrıca yüz tanıma teknolojisi de bulunuyor. Parmak izi okuyucusu da mevcut. İşlemci ise MediaTek MT6762V. Kategori 4 LTE desteğinin yanı sıra VoWiFi, VoLTE ve ViLTE gibi telefon görüşme teknolojileri de var. USB-C portu mevcut, aynı zamanda Bluetooth 5.0 ve 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi kablosuz bağlantı destekleri de yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER