Manşetler

Vestel Venus Go 10 Ağustos’ta satışa sunuluyor

vestel venus goVestel geçtiğimiz şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilen 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde Venus Go modelini de gözler önüne çıkarmıştı. Android 8.1 Oreo Go Edition işletim sistemiyle çalışan telefon, tanıtılmasının üzerinden yaklaşık 5 ay geçtikten sonra 10 Ağustos itibarıyla raflardaki yerini alacak. Vestel Venus Go sahibi olmak isteyenlerin 899 TL ödemesi gerekecek.

Akıllı telefonun 2.5D cam ile kaplı 5 inçlik ekranı, 1280 x 720 piksel çözünürlük sunuyor. Telefonun kalbindeki dört çekirdekli, 1.3 GHz Qualcomm Snapdragon 212 işlemciye 1 GB RAM eşlik ediyor. 8 GB dahili depolama alanının üstüne ise microSD kart desteğiyle 64 GB daha eklenebiliyor. Vestel Venus Go ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 2350 mAh kapasiteli pilden alıyor.

Vestel Venus Go, 8 megapiksel çözünürlüklü bir arka kamera taşıyor. Bu arka kameraya LED flaş eşlik ediyor. HD kalitesinde video kaydı yapabilen kamera, otomatik odaklama yeteneğine de sahip. Telefonun önündeki 5 megapiksel kamera ise 640 x 480 piksel çözünürlüklü video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Android 8.1 Oreo Go Edition, telefonun hafızasında diğer Android sürümlerine kıyasla daha az yer kaplıyor. Böylelikle kullanıcıya daha fazla depolama alanı sunulabiliyor. Buna ek olarak, ön yüklü olarak sunulan ve Go Edition için özelleştirilmiş Google Go, Files Go, Gmail, Maps Go, YouTube Go ve Asistan uygulamaları da standart versiyonlarına kıyasla telefonun hafızasında yüzde 50 daha az yer işgal ediyor.

Daha küçük uygulama boyutları ve daha hafif güncellemeler sayesinde daha çok depolama alanını kullanabilen Vestel Venus Go, hızlandırılmış bir telefon deneyimi vadediyor. Venus Go sahiplerine 50 GB VCloud depolama alanı da 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

Vestel Venus Go, ilk kez akıllı telefon kullanacaklara hitap eden bir cihaz olma özelliğini taşıyor. Akıllı telefon, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle potansiyel kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER