Teknoloji

Vestel Venus e4 ile giriş segmentinde yeni bir seçenek sunuyor

vestel venus e4

Vestel, akıllı telefon portföyünü düzenli aralıklarla piyasaya sunduğu yeni cihazlarla büyütmeye devam ediyor. Bu doğrultuda piyasaya çıkan en yeni ürün, giriş segmentinde konumlanan Vestel Venus e4 oldu. Geçtiğimiz yıl Berlin’de düzenlenen IFA 2018’de gözler önüne çıkan Venus e4’te 1440 x 720 piksel HD+ çözünürlüklü 18:9 görüntü oranına sahip 5.5 inç büyüklüğünde ekran bulunuyor. Bu ekran 2.5D camla korunuyor.

Venus e4’ün kalbinde 1.4 GHz, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanının üstüne 128 GB daha eklenebiliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 2900 mAh kapasiteli pili veriyor. Venus e4 kutusundan Android Oreo yüklü olarak çıkıyor.

vestel venus e4Venus e4’ün arkasında 13 megapiksel, önünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Her iki kamerayla da portre modunda çekim yapılabiliyor. Arka kameraya LED flaş eşlik ediyor. Full HD video kaydı da yapabilen kamera, panoramik fotoğraf çekimi de gerçekleştirebiliyor.

Gece Mavisi ve İnci Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Vestel Venus e4, 1199 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER