Manşetler

Video: Vestel Venus e4 Kutusundan Çıkıyor

Vestel Venus e4, geçtiğimiz yaz sonunda IFA 2018’de duyurulmuştu. Giriş segment Android telefonu, 1199 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. Elimize de bir adet Vestel Venus e4 ulaştı. Bu telefonun kutusunu açıyor ve ilk turu da birlikte atıyoruz.

Vestel Venus e4, uzun zamandır görmediğimiz tarzda bir giriş segment telefonu. Arka kapağı çıkarılabilir, pili çıkarılabilir ve değiştirilebilir. nanoSIM ve microSD kart yuvasını değiştirmek için pili çıkarmanız gerekiyor. Aynı zamanda arka kapağı çıkarmak için kapağın ucundaki çentiği kullanmanız gerek. Çentik terimini eskiden arka kapaklar için kullandığımızı hatırladık.

Telefonun kutusundan microUSB – USB kablosu, şarj adaptörü ve kulaklık çıkıyor. Kulaklığın silikon topuzları var, kulak kanalına tamamen oturacak türden. Ancak kulaklık kablosu biraz sıradan duruyor. Vestel Venus e4 kullanıcı dostu bir kutu tasarımına sahip. Arka kapağı çıkarmanızın gerektiği telefonun hemen altındaki kapakta yazıyor. Aynı zamanda pilin nasıl takılacağı da yapışkanlar sayesinde gösteriliyor.

Venus e4’ün arkasında parmak izi okuyucu var. microUSB portu ve 3.5 mm kulaklık jakı ise üst tarafta bulunuyor. Doğrusu Venus e4, her açıdan bize birkaç yıl öncesini hatırlatıyor.

Android telefonda Snapdragon 425 işlemci var. 5.5 inç 720p ekran yeterli görünüyor. Kategori 4 LTE desteği sayesinde 4.5G şebekelerinden iyi performans alınabilir gibi görünüyor. Arkadaki 13 megapiksel ve öndeki 5 megapiksel kameraların performansıyla ilgili yorumlarımızı da çok yakında yayınlayacağımız incelemeye saklayalım.

İLGİLİ HABERLER