Teknoloji

Vestel Fenerbahçe logolu 4K TV ve Venus V3 akıllı telefonları çıkarıyor

vestel fenerbahçe

vestel fenerbahçeVestel Fenerbahçe ile anlaşarak taraftarlar için özel televizyonlar ve akıllı telefonlar üretmeye başladı. Fenerbahçe logolu 4K TV’ler ve akıllı telefonlar Fenerbahçe logosuyla açılacak, “Gururla Fenerli” şeklindeki slogan ile kapanacak. Tüm bu özelleştirilmiş ürünler Fenerium mağazalarında ve Vestel satış noktalarında müşterilere sunulacak.

Vestel Fenerbahçe işbirliği kapsamında taraftarlara sunulan 4K 49 inç Smart TV ve 43 inç Smart TV’ler Fenerbahçe logosu ile açılıp, “Gururla Fenerli” sloganı ile kapanıyor. Vestel’in Fenerbahçe için özel olarak ürettiği, Ultra HD ve HD görüntü kalitesine sahip televizyonlardan 49 inç 4K Smart TV modeli 2399 TL’ye, 43 inç SMART TV ise 1799 TL’ye satılacak. Proje kapsamında sunulan bir diğer ürün grubu da, arkasında Fenerbahçe logosu taşıyan Vestel Venus V3 serisi akıllı telefonlar olacak. Fenerbahçe’ye özel duvar kağıtları, takım marşlarının da yer aldığı üç farklı Venus V3 modeliyle taraftarlar kesintisiz iletişim keyfini çıkarıp, takımları ile ilgili son dakika haberlerini anlık olarak takip edebilecek. Vestel Venus V3’ler 549 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

vestel fenerbahçe

Vestel Fenerbahçe işbirliği Türkiye’de bir ilk

Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel’in teknoloji gücünü, spora olan tutkuları ile aynı potada eriterek önemli bir marka birlikteliğini hayata geçirdiklerini belirtti.

152 ülkeye giden Vestel teknolojisini Fenerbahçe gibi köklü bir kulüp ile birleştirerek bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Güler, “Fenerbahçe taraftarlarının takımlarının renklerine bağlılığından ilham alarak yola çıktığımız bu lisans anlaşması ile geniş kitlelere ulaşacağız. Türkiye TV pazarında birinci sırada Avrupa’da ise ilk üç içerisinde yer alan bir marka olarak, üstün teknolojimiz ile Fenerbahçe taraftarlarının TV izleme deneyimini farklı bir boyuta taşımanın yanı sıra, Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus ile yeni nesil mobil iletişim hizmetini sunacağız. Fenerbahçe Spor Kulübü logosunun yer aldığı ürünlerimizi Fenerium’larda ve Vestel satış noktalarında tüketicilerimize sunarak tüketici elektroniği sektöründe bir ilke daha imza atıyoruz. Vestel olarak öncelikli amacımız tüketicilerimizin ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap etmek. Bu proje ile taraftarların yüksek teknolojiye kolayca erişmelerini sağlayarak teknoloji dünyasının getirdiği eğlence ve verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedefliyoruz.” diye konuştu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban ise, Fenerium’un bünyesine Vestel’i katmaktan dolayı gurur duyduklarını kaydetti. Yaptığı her şeyde taraftarlarımız için en iyisini hedeflediklerini, Vestel ile yaptıkları lisans anlaşmasıyla da Fenerium bünyesine Fenerbahçe logolu Vestel TV ve Fenerbahçeli Venus’ü kazandırdıklarını vurguladı. Vestel ile yaptıkları lisans anlaşmasının Türkiye’de bir ilk olacağına da dikkat çekti.

İLGİLİ HABERLER