Ulaşım

Vespa Elettrica ile simgeleşmiş motorsikletini çağa uygun hâle getirdi

vespa elettricaScooter tipinde elektrikli bir motorsiklet rahatlıkla bulunabiliyor. Yine de, en meşhur scooter üreticisi olan Vespa’nın imzasını taşıyan elektrikli bir motorsiklet bulmak mümkün değildi. Bu durum sonunda değişiyor. Vespa Elettrica adını taşıyan elektrikli motorsikletini görücüye çıkardı.

Elettrica, Vespa’nın alışılagelmiş tarzını ve hareket kabiliyetini elektrikli, uygun maliyetli ve çevre dostu bir motorla sunuyor. Vespa’dan yapılan açıklamada “yenilikçi bağlantı seçenekleri”ne dikkat çekiliyor. Bu seçeneklerin ne olduğu bilinmiyor. Ancak akıllara gelen ilk seçenek, scooter’ın belli özelliklerinin akıllı telefon aracılığıyla kontrol edilebilmesi oluyor.

Vespa Elettrica 2017’nin ikinci yarısında hazır olacak

Elettrica’nın 2017’nin ikinci yarısının içinde hazır olması bekleniyor. Elektrikli motorsikletin fiyatı konusunda ise Vespa’dan henüz bir işaret gelmiş değil. Ancak motorsikletin şirketin fiyat skalasının üstlerinde bir yerde durması şaşırtıcı olmayacaktır. Elektrikli otomobillerin de standart otomobillere kıyasla daha pahalı olduğunu unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER