Teknoloji

Vertu yeni kulaklık ve kablosuz hoparlörünü tanıttı

vertu-v-headphones-speaker-030914-1

Lüks akıllı telefonlarıyla bildiğimiz Vertu şimdi de kulaklıklar ve kablosuz hoparlörleriyle ses işine giriyor. Marka bu girişiminde Bang & Olufsen gibi güvenilir ve üst sınıf kullanıcı kitlesi tarafından fazlasıyla tercih edilen bir isimle işbirliği yapıyor.

vertu-v-headphones-speaker-030914-2

V Headphones veya HP-1V olarak anılan ürün Bang & Olufsen ile birlikte şekillendirildi ve test edildi. Tek kalıp, uçak kalitesindeki hafif alüminyumdan üretilen açılı tasarımda arkası kapalı sistem kullanılıyor, Vertu’nun belirttiğine göre bu şekilde pasif gürültü bastırma özelliği sağlanmış oluyor. Kulak yastıkları yüksek kaliteli, kulağın şeklini alabilen süngerden üretildi, yüzeyi de elle dikilmiş kuzu derisiyle kaplandı. Böylelikle kullanıcıların kulaklarının en yüksek rahatlığa erişmesi ve en az baskıyı hissetmesi sağlanıyor. Vertu V Headphones, 490 pound (1751 TL) fiyat etiketine sahip.

vertu-v-headphones-speaker-030914-3

V Speaker veya SP-1V olarak anılan kablosuz hoparlör sahip olduğu dahili mikrofon sayesinde akıllı telefonlar için telefon görüşmeleri sırasında da kullanılabiliyor. NFC sayesinde bu desteği sahip mobil cihazlarla Bluetooth bağlantısını tek bir dokunuşla kurabiliyor. Tek parça uçak seviyesinde alüminyumdan üretilmiş gövdeye sahip olan bu hoparlörün ön yüzü elmasla kesilerek açılan deliklerle şekillendirilmiş, deriyle kaplı üst yüzeye de çeşitli butonlar gömülmüş. Vertu V Speaker’ın fiyatı da 400 pound (1430 TL) olarak belirlenmiş.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER