Teknoloji

Vertu Signature Touch’a üst sınıf Android telefon özellikleri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vertu-signature-touch-280915-1

Lüks akıllı telefon markası Vertu, akıllı telefonlarında en kaliteli donanım ve tasarım unsurlarını kullanma konusunda hiç çekingen davranmıyor. Ancak şirketin teknoloji bakımından Apple ve Samsung ile rekabet edebilecek cihazlar üretme konusunda geri kaldığı da su götürmez bir gerçekti. Güncellenen Vertu Signature Touch ile bu makas biraz olsun kapanıyor. Kullanıcılarına daha gelişmiş özellikler sunan Vertu Signature Touch, yurt dışında ön siparişe çıktı.

Yenilenen Vertu Signature Touch’ta sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM, çift tonlu LED flaşın eşlik ettiği 21 megapiksel PDAF sensöre sahip arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Vertu Signature Touch’ın fosfor LED barındıran 1080p çözünürlüklü 5.2 inç LCD ekranını safir kristal cam koruyor. Cihazın 64 GB dahili hafızasına ek olarak, 64 GB’lık bir microSD kart da cihazla birlikte sunuluyor.

Qi kablosuz şarj ve Qualcomm QuickCharge 2.0 teknolojilerini barındıran Vertu Signature Touch’ta 3160 mAh kapasiteli pil bulunuyor. NFC, Bluetooth 4.0 ve LTE bağlantılarına sahip Vertu Signature Touch, kutusundan Android 5.1 işletim sistemiyle çıkıyor. Cihazda Vertu’nun sunduğu özel servislere ise tek bir tuşla erişilebiliyor.

Yeni Vertu Signature Touch’ın Birleşik Krallık satış fiyatı ise 6500 dolar olarak belirlendi. Vertu’nun bugüne kadarki telefonlarının da benzer fiyatlardan satıldığı göz önüne alınınca bu durum kulağa doğal geliyor. Sonuçta şirketin öncelikli amacının ”lüks” telefonlar üretmek olduğunu unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER