Teknoloji

Verbatim’den hem iPad hem de Android tabletlerle uyumlu Bluetooth klavye

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Verbatim’in çıkardığı Ultra-Slim Bluetooth Kablosuz Mobil Klavye aksesuarı tablet kullanıcılarının işini fazlasıyla görecek bir aygıt olabilir. İki numaralı kurşun kalem kadar ince olduğu belirtilen bu klavye iPad, iPad 2, iPhone veya HID klavye desteği barındıran diğer Bluetooth cihazlarıyla uyumlu. Yani, bu klavyeyi Samsung Galaxy Tab veya Motorola Xoom gibi tabletlerle kullanmak da mümkün.

Verbatim’in bu ultra ince Bluetooth klavyesi siyah ve beyaz renk seçenekleriyle geliyor. Düşük profilli yumuşak tuşları kullanıcılara rahat ve sessiz bir biçimde yazı yazma fırsatı sunuyor. iTunes ile uyumlu çalışan dahili medya kontrol tuşları ve çeşitli kısayol tuşları barındıran klavye kes, kopyala, yapıştır veya geri gibi komutların çeşitli tuş kombinasyonlarıyla girilmesine de olanak sağlıyor.

Şarj edilebilir dahili batarya ile çalışan ve bilgisayara bağlandığında yeniden şarj edilen, ayrıca USB kablosu üzerinden prize bağlanarak da şarj edilebilen bu klavye USB şarj kablosu ve taşıma kılıfıyla birlikte satılıyor. Şu anda yurtdışında faaliyet gösteren Newegg.com sitesi üzerinden satılan klavyenin fiyatı 49.99$.

İlgili – Verbatim

İLGİLİ HABERLER