Manşetler

VARGONEN ile alan adınızı sadece 6.5$’a kaydedin, yenileyin, transfer edin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye’de hosting dendiğinde akla gelen ilk şirketlerden bir tanesi Vargonen Teknoloji. 2001 yılında kurulan bu şirket “müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, her zaman kaliteli ve mutlu müşteri ilkesi çerçevesinde” hareket ediyor ve müşterilerine her zaman “teknolojinin verdiği en gelişmiş imkanları” sunuyor. Şirketin referanslarına baktığınızda aralarında Turkcell, Ford, Sony BMG, Power Group ve Nintendo gibi Türkiye’nin alanında en büyükleri sayılacak şirketlerin bulunduğunu göreceksiniz.

Büyüklerin tercihi olan Vargonen Teknoloj bir taraftan kurumsal yapısını sürekli yenilerken bir taraftan da güleryüzlü personeliyle hizmet vermeye çalışmaktadır. Şirket bu hizmet kapsamında sosyal medya araçlarını da aktif bir şekilde kullanıyor. Vargonen Teknoloji ile Twitter ve Friendfeed etkileşim kurmak da mümkün hâle getirilmiş.

Büyük kurumsal şirketlerin yanısıra KOBİ’lerin de ilk tercihlerinden biri olan Vargonen, gösterilen ilgi ve güvene bir teşekkür amacıyla kaçırılmaması gereken büyük bir fırsat sunuyor. .com, .net, .org, . biz, .info, .us alan adlarını Türkiye’de bulabileceğiniz en düşük fiyatlarla Vargonen üzerinden kaydedebilirsiniz. Yeni kaydedeceğiniz, yenileyeceğiniz veya transfer edeceğiniz alan adları için sadece 6.5$ ödeyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemlerle birlikte DNS güncelleme, URL yönlendirme ve WHOIS güncelleme gibi dünya standardı hizmetleri de ücretsiz olarak sunuluyor.

Alan adlarını piyasaya fiyatının altında sunan Vargonen’in bu kampanyası mutlaka dikkate alınmalı. 6.5$’a alan adı ve diğer kampanyalar hakkında bilgi almak için Vargonen Teknoloji’nin web sitesi www.vt.com.tr‘yi ziyared edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER