EğlenceTeknoloji

Valve’ın ikinci Steam Next Fest etkinliğinin tarihi belli oldu

valve steam next fest

Valve, ikinci Steam Next Fest etkinliğini düzenlemek için fazla beklemiyor. The Verge, eski adıyla Steam Game Festival olan oyun şöleninin artık 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Etkinlikte canlı yayınlar ve sohbetler de dahil olmak üzere, yakında çıkacak bir dizi oyunu göreceksiniz. Ancak öne çıkanlar oyun tanıtımları, yani demolar olacaktır. En önemlisi, IGN’in belirttiği gibi, No Man’s Sky yaratıcısı Hello Games’in The Last Campfire Steam sürümünü deneme imkanını sunacak.

Diğer oyun demoları arasında Ludomotion’un Unexplored 2‘si, The Artistocrats’ın Starship Troopers – Terran Command‘ı ve Andrew Shouldice’in aksiyon macerası Tunic yer alacak.

Steam Next Fest, Summer Game Fest ve diğer sanal etkinlikler gibi, COVID-19 pandemisi nedeniyle fiziksel olarak gerçekleştirilemeyen oyun konferansları ve fuarlarının yerini alıyor. Bu, bağımsız içerik oluşturuculara, aksi takdirde gişe rekorları kıran oyunlara kıyasla çok az ilgi görebilecek oyunları tanıtma ve iyileştirme fırsatı veriyor. Aynı zamanda Valve’a da yardımcı oluyor. Ne de olsa, bu oyunları satın alma ve Steam’i bağımsız sürümler için bir kaynak olarak görme olasılığınız daha yüksek olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER