Eğlence

Valve büyük Dota 2 güncellemesiyle kahramanlarda ve haritada değişiklikler yapıyor

dota-2-yenileme-240914

Valve’ın Dota 2’si çok yakında çıkışından beri gerçekleştirilen en kapsamlı yenileme hareketine tanıklık edecek. 6.82 yamasının başrolünde Shadow Fiend adlı kahraman yer alıyor. Bu karakterde büyük kozmetik değişiklikler yapılacak, abununla birlikte oyunun oynandığı haritada da önemli değişiklikler gerçekleştiriliyor.

Diğer çoğu çoklu oyunculu çevrim içi oyunun aksine, Dota 2 tek bir asimetrik harita üzerinde oynanıyor, farklılıklarıyla benzerlikler oyunun stratejik derinliğinin bir parçasını oluşturuyor. Roshan çukurunun yerinde de küçük oynamalar yapıldı, ayrıca harita üzerindeki çeşitli yollar değiştirildi ve küçük yer şekilleri eklendi.

Diğer önemli kahraman değişiklikleri arasında Bloodseeker ve Phantom Lancer karakterleri için yeni yeteneklerin eklenmesi bulunuyor. Ayrıca kahraman yeteneklerinde de her zaman olduğu gibi çeşitli ayarlamalar gerçekleştirildi. Beklendiği gibi, sıklıkla kullanılan karakterlerin güçlerinde kırpmalar yapıldı. Faceless Void, Death Prophet ve Tinker, 100’ün üstünde karakterin kullanılması için oyuncuları heveslendirmeyi isteyen Dota 2’nin tasarımcılarının kurbanı oldu.

İLGİLİ HABERLER