Teknoloji

Vaio Z Mercedes-Benz versiyonu açılışta motor sesiyle karşılıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vaio z mercedesOtomobil tutkunları için motor seslerinin yeri ayrıdır. Bunu bile Vaio, Japonya’da satışa sunmak için Vaio Z’nin özel bir Mercedes-Benz versiyonunu tasarladı.

Mercedes-Benz Vaio Z Special Edition modeli otomobil tutkunlarını tatmin edecek şekilde otomobil sesi çıkarıyor, kapağında bir otomobil resmi taşıyor, izleme dörtgeninde Mercedes logosu yer alıyor. Bunlara ek olarak dizüstü bilgisayarın farklı yerlerinde de çeşitli Mercedes logoları gizlenmiş.

Bilgisayar başlatıldığında aşağıdaki gibi bir ses çıkarıyor. Her bilgisayarı açışta bu sesi duymak hoş olacaktır.

Mercedes-Benz özelleştirmelerinin haricinde, karşımızda geçen yılın dönüştürülebilir formdaki bilgisayarı Vaio Z Flip duruyor. Aynı teknik özelliklere sahip olan bu dizüstü bilgisayarın Core i7 işlemcili versiyonu 250 bin Japon yeni (7966 TL) fiyat etiketiyle sunuluyor.

Japonya’daki tüketicilerin tercih edebileceği iki farklı versiyon bulunuyor; bunlardan bir tanesi Vision Tokyo konsept otomobili, diğeri de klasik 300SL’i yansıtan model. Bu arada otomobil tarzı özelleştirmeler içermeyen, Core i7 işlemcili Vaio Z Flip’in yurt dışında 1299 dolar (4620 TL) fiyat etiketiyle sunulduğunu belirtelim.

İLGİLİ HABERLER