ManşetlerSatın Alma Rehberi

Uygun fiyatlı kulak içi kulaklık önerisi isteyenlere tavsiyeler

kulak içi kulaklık tavsiyeleri

Akıllı telefonlarda eskiden olduğu gibi kulaklık jakını bulmak o kadar kolay değil. Bu durum tüketicilerin kablosuz olarak kullanılabilen Bluetooth kulaklık modellerine daha çok yönelmesine neden oluyor. Kablosuz kulaklık modellerine baktığımızda bunların temelde, kafa üstü ve kulak içi olarak ikiye ayrıldığını görüyoruz. Rahat kullanımı ve taşınabilirliği sayesinde ikinci grup biraz daha tercih edilir gibi görünüyor. Üstelik fiyatları da daha uygun oluyor. Uygun fiyatlı kulak içi kulaklık arayanlar için çeşitli tavsiyelerimizi bu yazıda sıralıyoruz.

Piyasada fiyatı 100 ila 2000 TL arasında değişen birçok farklı kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Tabii ki, fiyat yukarı çıktıkça, sahip olunan özellikler de artıyor, pil ömrü uzuyor. Ancak şarj konusunda herhangi bir sıkıntınız yoksa, aynı zamanda esas amacınız 3.5mm kulaklık jakı taşımayan bir telefonla kablosuz şekilde bağlantı kurmaksa, o hâlde fiyat aralığını biraz daha aşağı düşürebilir, uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsiniz.

AWEI AB980

149 TL’lik fiyat etiketiyle mediamarkt.com.tr’de satılan AWEI AB980 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renkle geliyor. Olumlu yorumlar alan bu kulaklık, üzerinde barındırdığı kumanda sayesinde rahat kontrol imkanı sağlıyor. Her iki kulaklık topuzu birbirine kabloyla bağlanıyor. Özellikle spor yapanlar için kullanışlı olacaktır.

ttec 2km120b soundbeat prime kablosuz bluetooth kulaklıkTTEC 2KM120B SoundBeat Prime Kablosuz Bluetooth Kulaklık ise 199 TL’lik fiyat etiketine sahip. Bu kulaklık da bağlı cihazla aradaki bağlantıyı Bluetooth ile sağlıyor. Ancak her iki topuz birbirine kabloyla bağlı. Boyunluk sayesinde kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda boynunuzda kolye gibi rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Üzerinde yer alan mikrofon sayesinde telefon görüşmelerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca ses ayarını da kulaklık üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

sbs tws kulakiçi kablosuz bt kulaklıkKablolardan tamamen kurtulmak isteyenler için 199,99 TL fiyat etiketli SBS TWS Kulakiçi Kablosuz Bluetooth Şarjlı Stand Kulaklık uygun bir seçim olabilir. Dahili mikrofona sahip olan bu kulaklık Bluetooth 5.0 desteğine sahip. Telefon görüşmelerini yapmaya imkan tanıyacak şekilde dahili mikrofonu var. Şarj işlemi de şarj kutusu aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Kulaklık topuzu üzerindeki kanca benzeri yapı da onun kulağınıza daha rahat şekilde oturmasına yardımcı olacaktır.

sony wi c200 kablosuz kulak içi kulaklıkSony markasına güvenenler için 219 TL fiyatlı SONY WI.C200 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık modeli de uygun fiyatlı kulaklık seçeneklerinden bir tanesi olacaktır. Beyaz rengiyle oldukça şık görünen bu kablosuz bağlantılı kulaklığın topuzları, mıknatıslı yapı sayesinde birbirine tuturulabiliyor. Bu sayede kullanmadığınız zamanlarda bir kolye gibi de üstünüzde taşıyabilirsiniz. Üzerindeki kumanda da ses ayarı mevcut. Aynı zamanda dahili mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerini de elleriniz serbest biçimde yapabilirsiniz. 15 saatlik pil ömrü sunan kulaklığın şarjı da 3 saatte tamamlanıyor. Kullananlar şarjın uzun gittiğini belirtiyor. USB-C üzerinden şarj olması da bir avantaj.

samsung be7 kablosuz kulaklıkSamsung BE7 Kablosuz Kulaklık modeli de Bluetooth özellikli tüm akıllı telefonlarla uyumlu olan bir kulaklık modeli. 199 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan bu model diğerlerinden farklı bir tasarıma sahip. Büyük kancalarla kulak kepçesine asılıyor, böylelikle kulağınızdan kolay kolay çıkmayacaktır. Böylelikle spor yaparken daha rahat edeceğinizi söyleyebiliriz. Üzerinde ses ayar kontrolü ve mikrofon da var. Böylelikle telefon görüşmelerini de gerçekleştirebilirsiniz. Telefon cebinizdeyken gelen çağrıyı doğrudan kulaklıktan cevaplayabilirsiniz.

jbl endurance runJBL markası da ses konusunda deneyimli ve kaliteli markalardan bir tanesi. 329 TL’lik fiyata sahip olan JBL Endurance Run Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık da hem kırmızı rengin şıklığını yansıtıyor hem de, adı üstünde, sportif amaçlı kullanım için epey uygun. Üstündeki mikrofonla telefon görüşmelerini yapmanız mümkün oluyor. 2 saatlik tek şarjla kullanım süresi sunan ürün üç farklı kulak ucuyla birlikte geliyor. Eğer kırmızı dışındaki renkleri isterseniz, siyah-sarı ve siyah renkleri 219 TL’ye satın alabilirsiniz.

philips taun102Philips markası da ses konusunda güvenilir markalardan bir tanesidir. 249 TL’ye mediamarkt.com.tr’de satılan PHILIPS TAUN102 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık modeli de telefonla aradaki bağlantıyı kablosuz olarak kurmak isteyenler için uygun bir seçenek sayılabilir. Dolby Surround ses desteğine sahip olmasıyla ayrılan bu ürün Bluetooth 5.0 destekli. 10 saate kadar şarjda kullanım süresi sunuluyor. Üzerindeki kumanda üzerinden ses ayarı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda burada mikrofonu da var.

Tercihiniz kablosuz kulaklıkların yerine kablolu kulaklıklardan yana ise, yine mediamarkt.com.tr üzerinde uygun fiyatlı kablolu kulak içi kulaklıklar sizi bekliyor. Sony, JBL, Philips gibi birçok markanın ürünleri sizi bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER